Tjenester

Innvendig malerarbeid

Vi utfører alt innen innvendig malerarbeider. Vi maler alt fra vegger, tak, vinduer, gulv og lister. Enten det er hos private, næring eller borettslag. Med rett fagkompetanse og nøye forarbeid skaper vi vakre og funksjonelle yter. Vi er opptatt av å levere i henhold til bransjestandard og kvalitet.

Utvendig malerarbeid

Vi har solid erfaring fra utallige oppdrag innen rehabilitering av fasader på hus og bygninger. Vi utfører alt av utvendig malerarbeider på eneboliger og borettslag til verneverdige bygninger, samt murfasader.

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktige produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndtverkere har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Brannmaling

Vi har gjennomført autorisasjonskurs med eksamen i profesjonell bruk av produkter for passivbrannsikring og brannhemmende/brannisolerende maling/lakk.

Vi samarbeider tett med andre lokale håndtverksgrupper. Der du som kunde kun trenger å forholde deg til ett firma.

R

TØMRER

R

ELEKTRIKER

R

RØRLEGGER

R

FLISLEGGER